Πιο συχνές ερωτήσεις κατά την κατασκευή των μαγνητών ψυγείου

Έχουμε ετοιμάσει για σας έναν κατάλογο με τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις σχετικά με την εκτύπωση και την κατασκευή των φωτομαγνητών ψυγείου, που μας στέλνετε και προσπαθήσαμε να απαντήσουμε σε όλες προσεκτικά και όσο το δυνατόν πιο αναλυτικά. Ακολουθεί ο κατάλογος των πιο συχνών ερωτήσεων (FAQ):

Για τη συστημένη αποστολή με τη δυνατότητα παρακολούθησης λογαριάζουμε 4,90 €. Η πληρωμή πραγματοποιείται εκ των προτέρων με τραπεζικό έμβασμα ή ηλεκτρονική κάρτα πληρωμής.

Για τις παραγγελίες με αξία αγαθών που υπερβαίνει μετά από όλες τις εκπτώσεις τα 49.90 € δεν χρεώνουμε ταχυδρομικά έξοδα και τέλη συσκευασίας. Σε περίπτωση ακριβών παραγγελιών, οι όροι αυτοί μπορούν να τροποποιηθούν ή να αντικατασταθούν προσωρινά από άλλους όρους χωρίς αιτιολόγηση.

ους φωτομαγνήτες ψυγείου μπορείτε να τους πληρώσετε αμέσως με διάφορους αποδεδειγμένους τρόπους: μέσω online πληρωμής με κάρτα – ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος πληρωμής μέσω πύλης πληρωμών, με πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα – την παραγγελία θα την πληρώσετε με έμβασμα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό στον δικό μας γερμανικό τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω υπηρεσίας PayPal.

Για να έχουμε επαρκή απόθεμα για την παραγωγή των φωτομαγνητών ψυγείου από τις φωτογραφίες που μας παραδώσατε, επιφυλασσόμαστε το πολύ δέκα εργάσιμες ημέρες για την παραγωγή μαγνητών. Εάν επιλέξετε να πληρώσετε προκαταβολικά με τραπεζικό έμβασμα, θα υπολογίσουμε το χρόνο παραγωγής έως από την ημέρα που η πληρωμή θα πιστωθεί στο λογαριασμό μας. Για την αποστολή των αγαθών σας ενημερώνουμε με e-mail, ο χρόνος μεταφοράς διαρκεί από 5 έως 20 εργάσιμες ημέρες.

Από τη μακρόχρονη εμπειρία γνωρίζουμε, ότι το πρόβλημα είναι στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων στην πλευρά του κομιστή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, προκύπτουν προβλήματα λόγω της μη επίδοσης της ειδοποίησης κατάθεσης της αποστολής. Σε περίπτωση, που θα επιλέξετε την παρακολούθηση της συστημένης αποστολής, σας στέλνουμε τον αριθμό υποβολής της με e-mail μαζί με τον σύνδεσμο στις ιστοσελίδες του κομιστή, όπου μπορείτε να παρακολουθείτε την αποστολή. Μπορείτε έτσι να ελέγξετε μόνοι σας, πού βρίσκεται η αποστολή σας.

Εάν το πρόβλημά σας παραμένει, επικοινωνήστε μαζί μας στο megnito@dokidoki.cz. Την χαμένη συστημένη αποστολή μπορούμε, εάν δεν παραδοθεί, να την διεκδικήσουμε, η διάρκεια της διεκδίκησης είναι συνήθως 21 ημερολογιακές ημέρες.

Για την προετοιμασία των μαγνητών ψυγείου, επαρκούν απλώς οι συνηθισμένες φωτογραφίες από ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και κινητά τηλέφωνα. Μπορούμε να επεξεργαστούμε φωτογραφίες από το Instagram και άλλες εφαρμογές, απλώς επαρκεί να συνδεθείτε και να επιλέξτε τις κατάλληλες φωτογραφίες. Δεν χρειάζεται να επεξεργαστείτε τις ίδιες τις φωτογραφίες εκ των προτέρων, την περικοπή στην κατάλληλη μορφή θα την φτιάξετε απλώς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγγελίας απευθείας στον ιστό μας.

ις φωτογραφίες σας θα τις εκτυπώσουμε σε υψηλότερη ποιότητα σε ημιματ φωτογραφικό χαρτί, στη συνέχεια τις εφαρμόζομε σε εύκαμπτη μαγνητικό φύλλο πάχους 0,4 mm. Το μαγνητικό φύλλο είναι εύκολα μεταφερόμενο και ταυτόχρονα δεν καταστρέφει το υπόστρωμα. Η δυναμικότητα του μαγνήτη είναι επαρκής για την προσάρτηση σε ψυγείο, απορροφητήρα (χοάνη απαγωγής), μεταλλικό πλαίσιο πόρτας κ.λπ.

Κατά την παραγγελία των φωτομαγνητών ψυγείου δεν σας περιορίζουμε με κανέναν τρόπο. Εξαρτάται μόνον από εσάς πόσους μαγνήτες ψυγείου με τις δικές σας φωτογραφίες θέλετε να κατασκευάσετε.

Πάντα μας ενδιαφέρει η μέγιστη ικανοποίησή σας και θέλουμε το καλύτερο για τους πελάτες μας. Εάν συμβεί, να μην είστε ικανοποιημένοι με τους μαγνήτες ψυγείου μας, τότε σας προσφέρουμε συνθήκες καταγγελίας άνω των προτύπων. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα που λάβατε από εμάς; Δεν πειράζει, μπορείτε να μας τα στείλετε πίσω εντός 30 ημερών, και εμείς στη συνέχεια χωρίς περιττές ερωτήσεις θα επιστρέψουμε τα χρήματα με μεταφορά στον λογαριασμό σας.

Δεν βρήκατε στον κατάλογο ερωτήσεων (FAQ) απάντηση στην ερώτηση, που ψάχνατε;
Δεν πειράζει, γράψτε μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό πίσω..

Μεταφορικά μόνο 4,90 €

Για όλες τις συνήθεις αποστολές

Επίδοση εντός 10 εργάσιμων ημερών

Γρήγορη παραγωγή και επίδοση

Ποιοτικό φωτογραφικό χαρτί

Εκτυπώνουμε σε ημιματ φωτογραφικό χαρτί

Μαγνητικό φύλλο

Χρησιμοποιούμε εύκαμπτο μαγνητικό φύλλο