Όλα για την παραγγελία τους

Πόσο κοστίζει η μεταφορά;

Για την αποστολή με δυνατότητα παρακολούθησης μέσω internet χρεώνουμε 4,90 €. Η πληρωμή μπορεί να γίνει εκ των προτέρων με αντικαταβολή, με τραπεζικό έμβασμα ή με ηλεκτρονική κάρτα πληρωμής on-line. Τα υπόλοιπα έξοδα αποστολής καλύπτονται από την εταιρεία μας.

Για παραγγελίες με αξία αγαθών που υπερβαίνουν τα 49.90 € μετά από όλες τις εκπτώσεις, τα έξοδα ταχυδρομικά και συσκευασίας δεν χρεώνουμε. Σε περίπτωση ακριβών παραγγελιών, οι όροι αυτοί μπορούν να τροποποιηθούν ή να αντικατασταθούν προσωρινά από άλλους όρους χωρίς αιτιολόγηση.

Πόσο κοστίζει η μεταφορά;

Πώς μπορώ να πληρώσω τους μαγνήτες;

Τους φωτομαγνήτες ψυγείου μπορείτε να τους πληρώσετε αμέσως με διάφορους αποδεδειγμένους τρόπους:

Μέσω online πληρωμής με κάρτα - ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος πληρωμής μέσω πύλης πληρωμών

Πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα - την παραγγελία θα την πληρώσετε με έμβασμα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό

Μέσω PayPale - την παραγγελία θα την πληρώσετε μέσω ασφαλής πύλης πληρωμής

Πώς μπορώ να πληρώσω τους μαγνήτες;

Πότε θα λάβω τους φωτομαγνήτες;

Για να έχουμε επαρκή απόθεμα για την παραγωγή των φωτομαγνητών ψυγείου από τις φωτογραφίες που μας παραδώσατε, επιφυλασσόμεθα το δικαιώματος το πολύ τρεις εργάσιμες ημέρες για την παραγωγή των φωτομαγνητών. Εάν επιλέξετε να πληρώσετε προκαταβολικά με τραπεζικό έμβασμα, θα υπολογίσουμε το χρόνο παραγωγής έως από την ημέρα που η πληρωμή θα πιστωθεί στο λογαριασμό μας.

Για την αποστολή των εμπορευμάτων θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail. Στο e-mail μήνυμα θα σας αποσταλεί αριθμός υποβολής της αποστολής, μέσω του οποίου μπορείτε να παρακολουθείτε το πακέτο στις ιστοσελίδες του κομιστή.

Πότε θα λάβω τους φωτομαγνήτες;

Πρέπει να τροποποιήσω τις φωτογραφίες πριν από την εκτύπωση;

Εάν συνήθως τροποποιείτε τις φωτογραφίες, τότε γνωρίζετε ακριβώς, με ποιό τρόπο να βελτιώσετε τις φωτογραφίες. Εάν έχετε εμπειρίες με την τροποποίηση των φωτογραφιών, είναι προτιμότερο να τις στείλετε στην αρχική τους κατάσταση.

Δεν χρειάζεται εκ των προτέρων να ασχοληθείτε ούτε με τη μορφή της φωτογραφίας, την ίδια την περικοπή στο κατάλληλο μέγεθος θα την φτιάξετε απλώς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγγελίας απευθείας στις ιστοσελίδες μας.

Τις φωτογραφίες σας εγγεγραμμένες από τον υπολογιστή, κινητού τηλεφώνου ή απευθείας από το Instagram ή από άλλες εφαρμογές, θα τις εκτυπώσουμε προσεκτικά σε υψηλότερη ποιότητα σε ημιματ φωτογραφικό χαρτί και θα τις κολλήσουμε σε ένα εύκαμπτο μαγνητικό φύλλο πάχους 0,4 mm. Χρειάζεται να τροποποιήσω τις φωτογραφίες πριν από την εκτύπωση;

Πρέπει να τροποποιήσω τις φωτογραφίες πριν από την εκτύπωση;

Μπορώ να ρεκλαμάρω τους μαγνήτες;

Πάντα μας ενδιαφέρει η μέγιστη ικανοποίησή σας και θέλουμε το καλύτερο για τους πελάτες μας. Εάν συμβεί, να μην είστε ικανοποιημένοι με τους μαγνήτες ψυγείου μας, τότε σας προσφέρουμε συνθήκες καταγγελίας άνω των προτύπων.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα που λάβατε από εμάς; Δεν πειράζει, μπορείτε να μας τα στείλετε πίσω εντός 30 ημερών, και, εμείς στη συνέχεια χωρίς περιττές ερωτήσεις θα επιστρέψουμε τα χρήματα με μεταφορά στον λογαριασμό σας.

Μπορώ να ρεκλαμάρω τους μαγνήτες;

Πού μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες;

Πριν αγοράσετε τους μαγνήτες ψυγείου διαβάστε προσεκτικά τις πλήρεις εμπορικές προϋποθέσεις. Ταυτόχρονα μπορείτε να δείτε πόσο ασφαλώς χειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία μας έχετε εμπιστευτεί κατά την υποβολή της παραγγελίας σας. Μην ξεχάσετε επίσης να γνωστοποιηθείτε με τα αρχεία cookies, που χρησιμοποιούμε τακτικά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για την απλούστευση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Εάν ψάχνετε για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, μπορείτε να τις βρείτε στις πιο συχνές ερωτήσεις. Πού μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες;

Πού μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες;

Μεταφορικά μόνο 4,90 €

Για όλες τις συνήθεις αποστολές

Επίδοση εντός 10 εργάσιμων ημερών

Γρήγορη παραγωγή και επίδοση

Ποιοτικό φωτογραφικό χαρτί

Εκτυπώνουμε σε ημιματ φωτογραφικό χαρτί

Μαγνητικό φύλλο

Χρησιμοποιούμε εύκαμπτο μαγνητικό φύλλο